В центре внимания:

Найбільш миролюбний підрозділ поліції

Найбільш миролюбний підрозділ поліції

У його завдання входить запобігти конфліктній ситуації під час масових заходів, зупинити агресію. Але не гумовою палицею чи іншим спецзасобом, а добрим словом. Офіційно це називається превентивною комунікацією. Образно – діалогом, що здійснюється за принципом «Послухай і почуй» Про створення такого відділу у своїй структурі повідомляє 2 листопада Головне управління Нацполіції міста Києва.

Наразі чисельність відділу – 12 осіб. Усі вони пройшли відповідні тренінги-семінари, організовані при сприянні Консультативної місії Європейського Союзу. Під час протестних заходів працівники групи комунікації роз’яснюють населенню правові наслідки ймовірних порушень закону, ведуть перемовини з організаторами акцій, прагнуть зняти напруженість у стосунках між людьми з протилежними поглядами, виступають у ролі активного слухача, а при потребі й досвідченого психолога. Окрім цього, попереджають про наміри та обов’язки поліцейських у разі загострення ситуації.

Ще новий підрозділ намагається працювати на випередження. А тому миролюбні поліцейські моніторять та аналізують інтернет-мережі на предмет запланованих масових заходів, оцінюють їх ступінь ризику та ймовірний настрій учасників.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.11.2017 3:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.