В центре внимания:

Напад на офіс компанії YouTube у Каліфорнії

Напад на офіс компанії YouTube у Каліфорнії

Про нього у середу, 4 квітня, пишуть провідні інформаційні агенції світу. Інцидент стався у місті Сан-Бруно на півночі Каліфорнії. Стороння жінка, що зайшла з вулиці, відкрила стрілянину, поранивши трьох осіб. Раніше повідомлялося про чотирьох поранених. Та згодом з’ясувалося, що четвертий потерпілий підвернув ногу, вибігаючи з будівлі.

Що стосується самої нападниці, то вона наклала на себе руки. ЗМІ вже повідомили, що її особу встановлено. Це мешканка штату Каліфорнія Насим Агдам. Вона проживала в каліфорнійському місті Ріверсайд, а також у Сан-Дієго. Телеканал CNBC повідомив, що Агдам мала 39 років. Вона була озброєна пістолетом.

Як повідомляє ВВС, батько Агдам – ​​Ішмаіл – сказав американським ЗМІ, що дочка злилася, тому що YouTube перестав виплачувати їй гонорари за партнерську рекламу.

Річ у тім, що люди, які розміщують свої відео на сайті, можуть отримувати прибуток від реклами, але компанія вправі відключати рекламу на каналах з низки причин. Наразі невідомо, чи відбулося це з відеоконтентом Агдам.

Світлина з сайту ВВС: поліція прибула на виклик під офіс компанії YouTube.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.04.2018 15:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.