В центре внимания:

Напад на посольство США у Чорногорії

Напад на посольство США у Чорногорії

Він стався у ніч на 22 лютого у столиці країни місті Подгориці. Невідомий зловмисник жбурнув вибуховий пристрій у будівлю американської амбасади, після чого наклав на себе руки.

З приводу інциденту з Чорногорії продовжують надходити нові подробиці. Зокрема повідомлено, що нападник – місцевий мешканець, який народився у Сербії. За припущеннями, він кинув ручну гранату. Однак офіційно ця інформація ще не підтверджена. Зате точно відомо, що від вибуху ніхто не постраждав.

Посольство США закликало своїх громадян до обережності. Працівники дипломатичної установи у четвер залишилися вдома, отримавши несподіваний вихідний. Заступник держсекретаря США з публічної дипломатії та зв’язків з громадськістю Стів Голдстейн повідомив газеті «New York Times», що мотиви нападу наразі не встановлені.

Чорногорія – невелика країна на Адріатичному узбережжі з населенням близько 630 тисяч осіб. Це одна з держав, що з’явилися після розпаду Югославії, незалежність здобула в 2006 році. У червні минулого року вступила до НАТО.

Світлина: 22 лютого район посольства був оточений поліцією.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.02.2018 22:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.