В центре внимания:

Наприкінці квітня стане відомо, як виглядатиме площа перед кінотеатром Довженка на Сихові

Наприкінці квітня стане відомо, як виглядатиме площа перед кінотеатром Довженка на Сихові

Як йдеться на порталі щодо підготовки та проведення конкурсів архітектурних проектів та ідей Contest, уже наприкінці квітня у Львові визначатимуть переможця Всеукраїнського відкритого конкурсу на кращу пропозицію щодо облаштування громадського простору перед кінопалацом ім. О. Довженка, що на Сихові.

Згідно з завданням конкурсу, учасники повинні запропонувати "ергономічну, архітектурну, урбаністичн та дизайнерську ідеї" громадського простору перед Культурно-освітнім центром ім. О. Довженка.

Громадсткий простір повинен стати центром громадсько-культурного життя, який задовольнятиме потреби сихівської громади в організації рекреації, розвитку та дозвілля.

Також громадський простір "повинен стати архітектурно виразною композицією, яка забезпечить перетворення житлового району у єдине функціонально-планувальне та композиційно-просторове ціле".

Останній термін реєстрації учасників конкурсу – 30 березня, останній термін подачі конкурсних пропозицій – 16 квітня. І вже 23-25 квітня журі підбиватиме підсумки конкурсу й визначатиме переможця.

Переможець отримає 70 000 грн та підпише контракт із міськрадою, за друге місце учасник отримає 50 000 грн, а за третє – 25 000 грн.

Замовником Всеукраїнського архітектурного конкурсу є управління архітектури й урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради.

Зазначимо, відновлення Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка та площі перед ним входить у нещодавно затверджену у міськраді Стратегію розвитку Сихова. Згідно з нею, на всі ці роботи планують виділити 30 млн грн.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.03.2018 1:41 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.