В центре внимания:

Натуральна косметика – де придбати?

Натуральна косметика – де придбати?

Натуральна косметика «Ecoclub» відома уже далеко за межами Львівщини.

А цьогоріч «Ecoclub» святкує першу річницю з дня відкриття власної майстерні, в якій створюються косметичні дива.

З нагоди визначної події пропонуємо вам дізнатись десять цікавих фактів про натуральну косметику, які перевернуть вашу уяву про те, з чого роблять справжні якісні косметичні засоби:

1. Магазин «Ecoclub» знаходиться майже в центрі міста Києва. Тут, у чистенькому та затишному приміщенні, майстрині власноруч виготовляють величезний асортимент різноманітної косметичної продукції.

2. Майже усі креми, масла, шампуні та скраби робляться під замовлення, адже дуже важливо дотримуватися терміну зберігання того чи іншого засобу. Оскільки у косметиці «Ecoclub» немає жодних хімічних домішок, тримати її найчастіше потрібно за певних умов: у холодильнику або в темному місці.

3. У синтетичної косметики (промислового виробництва) та натуральної (ручної роботи) кардинально різні принципи дії. Завдання звичайного маркет-засобу – дати вам швидкий видимий результат. Наприклад, якщо на баночці з бальзамом для волосся пише «надає гладкості», то цю гладкість ви маєте відчути після першого ж використання. І, зазвичай, ця гладкість досягається шляхом введення у склад різних силіконів. Мета виробників – ефективно «замаскувати» вашу проблему, зробити так, щоб вам сподобався засіб після першого ж використання і ви придбали його знову. Але це лише маскування проблеми. Натуральна косметика працює на перспективу.

4. На шкіру можна наносити тільки те, що можна з’їсти. І тільки так ми можемо зберегти нашу природну красу та здоров’я.

5. «Для чого вдихати штучний ароматизатор полуниці, якщо можна зробити крем із справжньої ягоди?», – за таким принципом створюється уся косметика «Ecoclub». Тому своїм клієнтам тут пропонують максимально натуральну та безпечну для здоров’я продукцію, наскільки це можливо зробити для використання в домашніх умовах.

6. Дехто вважає, що натуральна косметика – це лише зварене на кухні мило чи скраб, розтертий із кави. Насправді, «Ecoclub» має широчезний асортимент різноманітних засобів: креми, маски, шампуні, бальзами, масла, скраби, олійки, гелі для душу, тоніки і навіть зубні пасти.

7. «Ecoclub» має що запропонувати не лише прекрасним пані та панянкам. Серед продукції, яку створюють у майстерні, можна придбати і засоби для чоловіків та навіть діток.

8. У майстерні «Ecoclub» не лише створюють якісну косметику, а й проводять майстер-класи для всіх, хто хоче дізнатися про натуральні засоби по догляду за зовнішністю. У теплій та дружній атмосфері учасниці можуть власноруч зробити собі креми чи скраби та посмакувати смачним і ароматним чаєм з трав та фруктів.

9. У майстерні можна придбати як окремі засоби, так і спеціальні набори, які стануть прекрасним подарунком для близької людини.

10. Дізнатись про весь асортимент продукції «Ecoclub», а також замовити собі той чи інший засіб можна на сайті торгівельної марки. Кожен вид косметики тут має детальний опис та фото.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.08.2017 3:13 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.