В центре внимания:

Нацполіція провела обшук в офісі родича Дубневича у Львові

Про це повідомляє Захід.нет.

Поліція вилучила документацію за останні кілька років, що стосується закупівлі обладнання для гемодіалізу.

«Сьогодні дійсно був такий випадок у Львівській обласній клінічній лікарні. Ніяких грошей не вилучали, забрали лише документацію про проведення закупівлі обладання для гемодіалізу за 2016-2017 роки. Я запитав правоохоронців, на якій підставі вони проводять обшуки. І мені пояснили, що це відбувається по всій Україні в рамках розслідування і наша лікарня також має пройти перевірку. Усі документи, які були потрібні по цій справі, ми надали правоохоронцям», – розповів Михайло Гичка.

Обладання для гемодіалізу в Львівській області закуповується за найнижчими в Україні цінами, окрім того Львівську обласну клінічну лікарню вже кілька разів перевіряли і жодних порушень не знайшли, - додав він.

Обшуки у Львівській обласній клінічній лікарні провели в рамках загальноукраїнського розслідування привласнення коштів при проведенні закупівель медичних матеріалів для лікування ниркової недостатності методом гемодіалізу, - зазначає видання.

Нагадаємо, у львівських обласних медичних закладах введуть посаду генерального директора. На посаду гендиректорів оголосять конкурс, участь в якому можуть приймати також головні лікарі цих закладів. Із гендиректорами планують укладати строкові трудові договори, терміном на 3-5 років.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

03.02.2018 9:14 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.