В центре внимания:

На вул. Городоцькій у Львові зведуть 7-поверховий офісний центр

Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспоендент Варіантів.

Сьогодні, 14 грудня, виконком міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво фізичною особою–підприємцем Дюкарєвим Ю. М. офісного комплексу комерційно-ділової діяльності на вул. Городоцькій, 321.

Як повідомили під час обговорення питання представники управління прхітектури та урбаністики міської ради, майбутній офісний центр матиме 7 поверхів, а його площа становитиме 2500 кв.м. На першому поверсі будівлі можуть бути торгові заклади.

Згідно з проектом рішення, площа земельної ділянки, видіеної під забудову офісного комплексу комерційно-ділової діяльності, становить 0,3 га.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі; функціональне призначення – зона Г-6 – торговельні зони відповідно до зонінгу Залізничного району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Згідно є Єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ФОП Дюкарєв Юрій Михайлович зареєстрований у Львові на вул. Полтавській. Основний вид діяльності – оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.12.2017 22:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.