В центре внимания:

На Городоччині відновили роботу спиртзаводу

Про це повідомила прес-центр державного підприємства "Укрспирт".

Вчора, 19 квітня, у смт. Великий Любінь Городоцького району запустили завод з виробництва запашних спиртовмісних речовин та оцту. Завод

Участь у відкритті взяли заступник заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, голова Львівської ОДА Олег Синютка, т.в.о. директора ДП "Укрспирт" Юрій Лучечко, керівники МПД Львівської області та голова Великолюбінськоі ОТГ.

На Великолюбіньскому МПД відновили виробничу діяльность та взяли курс на перепрофілювання виробництва на суміші запашних речовин .
Оновлення потужностей підприємства реалізовано в рамках стратегічного плану розвитку ДП "Укрспирт" на Львівщині, відповідно до меморандуму підписаному між Львівською ОДА та ДП "Укрспирт" підписаного 9 лютого 2018 року.
Модернізація буде відбуватися у два етапи та передбачає: встановлення електронного обліку спиртомісних речовин та обладнання з виробництва сумішів запашних речовин для парфумерної галузі, заміну брагоректифікаційноі установки, монтаж котла на альтернативні види палива та обладнання з глибокоі переробки відходів бродіння (барди).

Вперше за останні роки місце провадження діяльності отримало план комплексної модернізації спрямованої на диверсифікацію та імпорто-заміщення.

Запашні спиртомісні суміші будуть виготовляти під українського виробника парфумерної продукції, а це понад 120 підприємств.

Так, у 2017 році вітчизняні підприємства імпортували в Україну близько 2 млн. декалітрів спирту для хімічної, парфумерної та харчової промисловості.

Для порівняння, торік ДП "Укрспирт" виготовило близько 8 млн. декалітрів спирту.

Підсумовуючи результати робочої зустрічі т.в.о. директора ДП "Укрспирт" Юрій Лучечко зазначив що підприємство і надалі буде тримати курс на модернізацію та випуск нових видів продукції та анонсував оновлення найближчим часом інших МПД.

Зазначимо, що Великолюбінський спритзавод віднлвив роботи після простою у 3,5 роки.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.04.2018 10:31 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.