В центре внимания:

На Дрогобиччині визначають куди перенести проблемні дорогу і водогін

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької районної державної адміністрації.

5 березня, голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко провів нараду з питання щодо підготовки проектно-кошторисної документації з перенесення об'єктів інфраструктури за межі карстового провалля на ПАТ "ГХП Стебницький "Полімінерал". Йшлося про підготовку проектно-кошторисної документації з перенесення водогону та автодороги за межі карстового провалля.

Начальник управління Держгеокадастру у місті Дрогобичі та Дрогобицькому районі Любомир Бриньо інформував учасників наради про те, в чиїй власності перебувають земельні ділянки, на які планується перенесення водогону та автодороги.

За результатами наради управлінню Держгеокадастру необхідно зробити повний аналіз земельних ділянок з кадастровими номерами та надати інформацію управлінню "Дрогобичводоканал".

З метою будівництва дороги сільському голові Модрич доручено врегулювати питання з власниками земельних ділянок та розглянути на сесії сільської ради питання щодо надання дозволу на відвід землі.

Також доручено Генеральному директору ПАТ "ГХП Стебницький "Полімінерал" на території Модрицької сільської ради встановити межі солевідвалу в натурі.

Нагадаємо, між містом Стебник і селом Модричі Дрогобицького району торік в ніч на 30 вересня утворилось провалля. Внаслідок провалля виникло три першочергові питання: перенесення водогону "Гірне-Дрогобич", перенесення лінії електропередач, перенесення дороги Дрогобич-Трускавець. Створення робочої групи з розслідування обвалу ініціювала облрада наприкінці жовтня. B уряді це питання є на контролі Мінрегіонбуду.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

08.03.2018 4:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.