В центре внимания:

На львівській площі Ринок незаконно перепланували будинок

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні адміністративна комісія під головуванням заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка розглянула 19 протоколів щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини. Так, власниками квартир на вул. Братів Рогатинців, вул. Галицькій, вул. Друкарській, вул. Валовій, вул. Вірменській, здійснили заміну дерев’яних вікон/балконних дверей на пластикові. Розгляд одного протоколу перенесли на наступний раз, а по 18 протоколах накладено штрафи: 6 об’єктів, де було замінено oдне вікно із збереженням конфігурації попереднього вікна – 850 грн, і 12 об’єктів, де було замінено по кілька вікон і балконні двері – 1700 грн.

Також комісія розглянула один акт щодо незаконних дій юридичної особи на об’єкті культурної спадщини (перепланування) на пл. Ринок, 11. Комісія рекомендувала накласти штраф у розмірі 170 000 грн.

Нагадаємо, на початку березня Львівська міська рада створила спеціальну комісію, яку очолив Андрій Москаленко, що може виносити постанову про накладання штрафу на порушника або зробити йому попередження. Згодом у міській раді затвердили розмір штрафів юридичним особам, що є власниками або уповноваженим ним органом чи замовником робіт на пам'ятках.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.04.2018 7:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.