В центре внимания:

На Львівщині викрили масштабну мережу ґуралень, яка постачала фальсифікат по Західній Україні

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нещодавно правоохоронці викрили діяльність злочинної групи, до якої входили понад 30 осіб, що створила мережу міні-заводів із виробництва алкогольних напоїв, потужністю близько 40 000 пляшок за добу.

Поліцейські викрили чотири незаконні виробництва у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях, перевалочні майданчики виготовленого фальсифікату, який збували у всіх прикордонних районах Західної України.

Тако було вилучено лінії для незаконного виробництва алкоголю, майже 80 тонн спирту, більше 90 000 одиниць підробленої алкогольної продукції різних торговельних марок, а також близько 2 400 000 гривень готівки.

Таким чином правоохоронці попередили потрапляння на споживчий ринок фальсифікованої горілки на загальну суму у понад 30 мільйонів гривень.

Під час санкціонованого обшуку у ще одному підпільному цеху, що у місті Бережани Тернопільської області, в приватному господарстві 40-річного місцевого жителя було виявлено та вилучено майже 50 ємностей «bag» з підробленою горілкою по 2 літри кожна, 100 пляшок по 0,5 літра, наповнених фальсифікатом під виглядом горілки різних торговельних марок, 40 пластикових пляшок по 0,5 літра із фальсифікатом горілки, 50 літрів етилового спирту у пластмасових ємностях, 170 літрів спиртовмісної суміші, підготовленої для розливу, порожні пляшки, бочки з-під спирту тощо.

Чотирьох осіб, причетних до налагодження роботи нелегальних ґуралень затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України (двоє організаторів та двоє керівників підпільних підприємств).

Залізничний районний суд міста Львова обрав зловмисникам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Альтернативою може стати грошова застава в розмірі від 640 000 гривень до 3,040 млн.0 гривень, визначена судом кожному затриманому індивідуально.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.08.2017 15:05 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.