В центре внимания:

На Львівщині виявили трьох нелегальних мігрантів

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, працівники Сокальського відділення поліції 27 березня виявили двох іноземців: 76-річного чоловіка та 29-річну жінку, які порушили терміни перебування на території України.

Працівники сектору реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції 27 березня під час патрулювання в одному з сіл району виявили 29-річного іноземця, який перебував на території України без відповідних дозвільних документів.

В обох випадках складено адмінпротокол за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вирішується питання про примусове повернення іноземців у країни походження.

Зазначимо, на Львівщині триває операція під умовною назвою "Мігрант". Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції. Триватимуть вони до 30 квітня.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в області провели аналогічну операцію.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.03.2018 19:08 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.