В центре внимания:

На Львівщині збільшилося виробництво одягу та взуття

На Львівщині збільшилося виробництво одягу та взуття

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах переробної промисловості виробництво збільшилося на 30%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 0,7%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 0,5%.

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції
відбулося на підприємствах машинобудування (на 41,8%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 23%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 21,1%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 18,8%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 8,6%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 4,8%).

Натомість зменшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 19,0%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 5,8%).

Нагадаємо, у січні, порівняно з аналогічним періодом 2017 року, виробництво промислової продукції в області збільшилося на 18,1%.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

28.03.2018 4:50 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.