В центре внимания:

На Львівщині здали в оренду 21 земельну ділянку

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру.

За результатами перших цього року земельних аукціонів, які відбулися у лютому-березні, була надана в оренду 21 земельна ділянка державної власності, що знаходиться за межами населених пунктів, загальною площею 622 га та терміном на 7-10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Землі знаходяться у Стрийському, Сокальському, Самбірському, Миколаївському, Дрогобицькому та Бродівському районах Львівщини, а розмір річної плати за користування ними, за результатами торгів, становить 1,378 млн грн, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад.

Ціна продажу права оренди цих ділянок перевищила стартову ціну у 378 тис грн на 1 млн грн або у 3,6 разів, відтак середня орендна плата становитиме 2 215 грн за 1 га на рік.

Найдорожче здали в оренду ділянку сільськогосподарського призначення площею 22 га, розташовану на території Карівської ради Сокальського району. За результатами земельних торгів її ціна ділянки склала 207 тис грн, хоча стартова ціна була у 25 тис грн.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.03.2018 18:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.