В центре внимания:

На Львівщині з'явиться новий лижний маршрут

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Протяжність нового лижного туру в одну сторону становить 8,7 км, він розпочинатиметься від смт. Славське, далі до гори Ільза і села Волосянка.

«Останні два роки Славське впевнено тримається у трійці лідерів серед напрямків відпочинку у новорічно-різдвяний період. Бачимо потребу в ознакуванні коротких піших та лижних прогулянок, тому активно працюємо саме у цьому напрямку», – наголосила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

За її словами, шлях на гору Ільза є унікальним, бо поєднує у собі одночасно піший та лижний туризм, що дозволяє користуватись ним увесь рік.

«Ще у 2016 році Гірська оперативно-рятувальна служба відкрила для туристів новий шлях на гору Ільза. Але маршрут не був прочищеним від зарості, а через відсутність інформаційних табличок, туристи могли заблукати. Тепер спільними зусиллями ми розробили якісну систему ознакування на Ільзу», –додала Наталя Табака.

Нагадаємо, власник концерну «Галнафтогаз» Віталій Антонов у 2019 році починає будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Також голова Славської селищної громади Володимир Бега планує зробити Славське курортом популярним за межами України.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

20.12.2017 13:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.