В центре внимания:

На Львівщині меншає хворих на кір

Про це повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

У Львівській області за останній тиждень захворіло 107 осіб, з них 83 дітей (згідно первинних діагнозів). В заклади охорони здоров’я госпіталізовано 87 осіб, з них 68 дітей.

Ріст захворюваності відбувається в основному за рахунок дитячого населення, питома вага захворілих дітей становить 78%. Серед захворілих дітей 90% не щеплені згідно Календаря.

З початку запровадження в Україні додаткових заходів посиленої імунізації проти кору дітей віком з 1-9 років в області щеплено вакциною «Пріорікс» 59 304 особи.

Зазначимо, що станом на 14 березня на кір захворіло 756 осіб, з них 561 дитина (згідно первинних діагнозів). З початку року в заклади охорони здоров’я госпіталізованa 451 особа, з них 309 дітей.

Додамо, із 15 січня, відколи на Львівщині офіційно зафіксували епідемію кору, у Львові вакцинували вже понад 9000 дітей. Кабінети щеплень у Львові працюють в усіх у поліклініках і щосуботи.

Медики прогнозують, що епідемія кору у Львові триватиме ще до травня. Хоча за їхніми даними, пік захворюваності в місті вже минув. Все, що потрібно знати, аби вберегтися від кору, можна дізнатися тут

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

24.03.2018 0:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.