В центре внимания:

На Львівщині почалась реорганізація управлінь Пенсійного фонду

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної доржавної адміністрації.

Львівська область, одна із восьми, в якій проходить зміна організації роботи, що передбачає збільшення точок обслуговування громадян у населених пунктах, у тому числі у найбільш віддалених від районних центрів. У 2017 році створили робочі місця працівників Пенсійного фонду у 28-ми об’єднаних територіальних громадах області.

При цьому, зберегли діючу мережу місць прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Фонду. У кожному районному центрі та місті обласного значення працюють відділи обслуговування громадян (сервісні центри), куди може звернутися особа незалежно від місця реєстрації (проживання).

З січня 2018 року органи Фонду області перейшли на новий формат роботи у централізованій підсистемі призначення та виплати пенсій, що передбачає відмову від паперового документообігу при формуванні пенсійної справи. Усі документи при прийомі одразу оцифровуються (скануються) і формується електронна пенсійна справа. На підставі отриманих документів дана система автоматично обраховує різні варіанти пенсії та обирає оптимальний.

У разі виникнення питань, мешканці Львівщини можуть звертатись за телефоном гарячої лінії Головного управління (032) 255-38-97.

Повний перелік реорганізованих районних управлінь можна переглянути тут.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.02.2018 16:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.