В центре внимания:

На Львівщині стартував ремонт дороги до Сколе

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, сьогодні стартував ремонт дороги державного значення М-06 Київ – Чоп.

За його словами, наразі роботи тривають на ділянці Сколе – Коростів. Ремонтує дорогу підрядна організація «Автомагістраль-Південь» за рахунок коштів передбачених із державного бюджету на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення у 100 млн грн.

У межах проведення ремонтних робіт, заплановано здійснити регенерацію та укладання конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», товщиною 16 см з застосування емульсії та цементу.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км.

Загалом майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту. Цьогоріч на Львівщині збираються відремонтувати 13 доріг. Перелік.

Додамо, у березні уряд затвердив програму розвитку автодоріг на 2018-2022 роки.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

04.04.2018 16:22 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.