В центре внимания:

На Львівщині чоловік рубав дерева в природоохоронному об'єкті

Про це повідомила прес-служба Обласного управління лісового і мисливського господарства.

8 березня працівники лісової охорони державного підприємства "Львівський лісгосп" виявили незаконну рубку трьох дубів у кварталі № 56 Завадівського лісництва. Дане правопорушення вчинив та житель с.Зарудці, який був затриманий лісовою охороною при зрізанні та навантаженні деревини.

За фактом лісопорушення складено протокол, однак від письмового пояснення та підписання протоколу порушник відмовився. Після того, як йому запропонували надати письмове пояснення про свої дії, порушник почав чинити опір працівнику лісової охорони та втікати.

Інженер охорони та захисту лісу Львівського лісгоспу почав знімати факт лісопорушення на службовий телефон, під час цього порушник здійснив на нього напад, в процесі якого вихопив телефон і пошкодив його.

Квартал №56 Завадівського лісництва, де було вчинено незаконну рубку, відноситься до об'єкта природно-заповідного фонду Лісовий заказник місцевого значення "Завадівський" (Жовківський район), що вказує на порушення статті 246 Кримінального кодексу України, у зв’язку з чим було викликано працівників поліції.

На місце події лісовою охороною було викликано поліцію Жовківського відділення по телефону "102". Працівники поліції, які приїхали на виклик, записали пояснення працівника лісової охорони і поїхали.

Відповідно до статті 253 КУпАП матеріали справи передані до Жовківського ВП Кам’яно-Бузького ВП ГУ НП України у Львівській області.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

13.03.2018 2:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.