В центре внимания:

На Сихові вимагають зменшити кількість світлофорів

Відповідну електронну петицію зареєстрували на сайті Львівської міської ради.

У четвер, 12 жовтня, Юрій Карвацький зареєстрував петицію "Зменшення кількості світлофорів та внормування руху на Сихові".

У ній автор просить міску раду промоніторити потік людей та рух трамваїв по проспекту Червоної Калини, оскільки встановлені світфори ускладнюють рух транспорту, особливо у час-пік.

"Коли приходить час-пік, колона автомобілів може сягати від повороту на Іскру (біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці) і аж до виїзду з моста (перед зупинкою "верхній Шувар"). Через такі тягучки є проблемно виїжджати з дороги, яка веде від сихівського лісу (вул. Хоткевича). Прошу про моніторинг цієї території та прийняття заходів задля покращення руху в цьому районі", – йдеться в петиції.

Зазначимо, нові світлофори встановили на Сихові, зокрема на проспекті Червоної Калини, аби організувати рух транспорту у зв'язку з продовженням трамвая №8 до Санта-Барбари. Вони почали працювати орієнтовно наприкінці серпня.

Варіанти підрахували, що лише на відрізку від Шувару до повороту на вулицю Скрипника (4-а міська поліклініка) і в сторонньому напрямку загалом є 11 світлофорів (5 світлофорів від Шувару до повороту на вулицю Скрипника та ще 6 – від вулиці Скрипника до Шувару).

Саме на цій частині дороги вранці та ввечері щодня є найбільші затори.

Станом на сьогодні петицію, зареєстровану Юрієм Карвацьким, підписали 17 осіб. Для того, аби її розглянула міська рада, потрібно зібрати 500 підписів. Підписатись під петицією можна ще протягом 55 днів.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

17.10.2017 13:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.