В центре внимания:

Невідомі погрожують дочці убитої правозахисниці

Невідомі погрожують дочці убитої правозахисниці

Адвокати сім’ї юриста Ірини Ноздровської, тіло якої виявили в одній з річок Київської області 1 січня цього року, подали заяву в поліцію у зв’язку з погрозами на адресу її доньки Анастасії. Про це інтернет-видання «РБК-Україна» повідомило 19 січня.

Тим часом ТСН цього ж дня наводить слова самої Анастасії: «Це відбувається у соціальних мережах. Мені постійно пишуть у коментарі, в особисті повідомлення, що там «ти хочеш до матусі?», «тобі, собаці, сказали, як поводитись, що потрібно говорити, а ти каламутиш воду». Такого роду погрози мені лунають постійно від різних людей. А коли я заходжу на сторінки цих людей, то виявляється, що це звичайні фейки. Тобто сторінки навмисно створюються, щоб отак залякувати мене».

Правозахисниця Ірина Ноздровска зникла наприкінці минулого року. Через кілька днів її найшли мертвою з понад десятком ножових ударів. За версією слідства, жінку скинули з моста у річку. За підозрою у вбивстві заарештований Юрій Россошанський. Його син Дмитро засуджений за скоєння у 2015 році дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинула сестра Ірини Ноздровської.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.01.2018 22:18 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.