В центре внимания:

Не вітати жінку з тим, що вона – жінка

Не вітати жінку з тим, що вона – жінка

З такою ініціативою виступила виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун. Про це пише у середу, 7 березня, інформаційна агенція ZIK з посиланням на facebook-сторінку чиновниці.

Вона у своєму пості твердить, що ближче до 8 березня щораз більше з’являється букетів з квітами й привітань зі святом біля її робочого місця. І просить не вітати її в цей день та не дарувати квітів чи інших подарунків. Спершу подумалося, що це пов’язано з неприйняттям колишнього комуністичного свята. Але з’ясувалося, що Уляна Супрун не керується тут політичними мотивами. Просто вона вважає, що 8 березня чи будь-яке інше свято не є приводом для того, щоб «вітати жінку з тим, що вона є жінка».

«А якщо в такий спосіб ви хочете підтримати мої, як жінки, права та свободи – квіти та особливий день для цього також не потрібні. Боротьба проти гендерної дискримінації – важливий і відповідальний процес, котрий необхідно підтримувати не подарунками раз на рік, а активною громадянською позицією», – написала Уляна Супрун і вмістила листівочку, яку ми передруковуємо.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.03.2018 16:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.