В центре внимания:

Новий пакет фінансової допомоги Україні

Новий пакет фінансової допомоги Україні

Європейська комісія у п’ятницю, 9 березня, прийняла пропозицію про нову програму макроекономічної допомоги Україні на суму до 1 мільярда євро (понад $1,24 мільярда). Як випливає з повідомлення, оприлюдненого цього дня на сайті Єврокомісії, нова програма спрямована на «прогрес, досягнутий за підтримки економічної стабілізації та структурних реформ» у межах трьох попередніх етапів дії програми макроекономічної допомоги.

У документі визнано «значні зусилля» щодо реформування, розпочаті українською владою в останні роки. У тому числі в таких важливих секторах, як енергетика, державне управління, системи соціального захисту, управління державними фінансами і судова система. З часу закінчення попередньої програми у січні 2018 року, в країні «тривала робота щодо реформ», у тому числі за деякими з чотирьох заходів, які залишилися невирішеними, що не дозволило виплатити остаточний транш цієї програми.

На цей час виконано одне з цих зобов’язань. Воно стосується створенням центрального кредитного реєстру. З інших питань, включаючи антикорупційну боротьбу, необхідно домогтися більшого прогресу, йдеться в заяві Єврокомісії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.03.2018 22:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.