В центре внимания:

Ніаґара-коледж — невідомий скарб

Ніаґара-коледж — невідомий скарб

Ніаґара-коледж. Фасад головного корпусу у м. Велланд

Едвард Буртинский — канадієць українського походження, 1955 року народження, котрий своїми панорамними світлинами індустріальних пейзажів здобув собі світову славу, Орден Канади і престижну TED Prize, навчався в oнтарійському державному Ніаґара-коледжі.
Любов до мистецтва молодому Едварду прищепив його батько. Після прибуття до Канади сім’я Буртинських осіла в м. Сент-Кетеринсі, неподалік Ніаґарського водоспаду. Перший бізнес Едварда — фотоательє в українському центрі у тому ж місті.
Ніаґара-коледж — брендове ім’я. Офіційно ж коледж називається Ніаґарський коледжем прикладного мистецтва і технологій і він був заснований ще далекого 1967-го. З того часу, Ніаґара-коледж упевнено розвивається, постійно відкриваючи нові лабораторії та кампуси. У коледжі можна здобути ступінь бакалавра, післядипломну освіту та підвищити кваліфікацію.
Ніаґара-коледж офіційно уповноважив «Групу Провіденс» — найавторитетнішу канадську консалтингову компанію в освітянській сфері і добре відому серед української діаспори в Торонто, працювати зі зацікавленими абітурієнтами з України. Компанія працює з 2010 року і допомогла уже багатьом студентам із України здобути вищу освіту в Канаді.
Наіаґара-коледж також славиться технічними прикладними науками. Ось, наприклад, на XXIII-й Зимовій олімпіаді 2018 року в Південній Кореї випускники Ніаґара-коледжу займали важливі посади в оснащенні, підтримці й експлуатації обладнання для телемовлення з Олімпійських ігор для таких компаній, як CBC і NBC. Одна з таких технічних програм — Broadcasting Radio, Television & Film (BRTF), яку власне можна й здобути у цьому коледжі.
Вихованці коледжу, випускники програми BRTF, задоволені навичками, які отримали. На додачу до навиків, коледж сприяє студентам в отримані практики у канадських компаніях. Студенти мають можливість бути задіяними в трансляціях сигналів із стадіонів, де змагаються Toronto Blue Jays, Toronto Maples Leafs, команди Canadian Football League, Unlimited Fighting Championship і багато інших змагань.
Після ХХІІ-ї Зимової Олімпіади 2014 року канадський спортивний канал Sportsnet отримав від National Hockey League (NHL) права на трансляцію так званих Ref Cam, тобто, спеціальних мобільних міні-камер, причеплених до шоломів суддів турніру NHL. Технічним запуском цих камер займалися саме випускники Ніаґара-коледжу. Таким чином вони увійшли до історії творення канадської, спортивної та телевізійної інновації.
Як стверджує Остін Мундей, випускник коледжу, котрий саме працював над запуском Ref Cam, «люблячи гокей і дивлячись Hockey Night in Canada в дитинстві, а тепер працюючи в індустрії, яка змінює як суспільство спостерігає за гокеєм, це насправді унікальний досвід та робота».

Ніаґара-коледж — невідомий скарб

Студент програми BRTF працює над зведенням реклами

На запитання «Чи Ніаґара-коледж добре вас підготував для кар’єри в сьогоднішньому світі?» Раян Мейхл, інший студент, котрий також працював на Олімпіаді, стверджує: «Всі технічні навички, які маю, це завдяки Ніаґара-коледжу. Телемовлення як індустрія швидко змінюється й я б не зміг у ній працювати якби не отримав солідну освіту у програмі BRTF». «Програма BRTF має сильну репутацію і дуже високо оцінюється серед канадських професіоналів», — запевнив п. Мейхл.
Іншими словами, студенти з України, котрі вирішать навчатися на цій програмі, матимуть доступ до найкращого обладнання, практичного стажування та найкращих інсрукторів-професіоналів. А таких потенційних студентів є багато, бо телемовлення в Україні також швидко розвивається і набирає популярності.
Програму BRTF проводять у кампусі м. Велланд, яке розташоване між двома іншими містами — Сейт-Кетеринсом і Ніаґара-Фолс за годину їзди від Торонто. Цікавий факт: щоб бути зачисленим на цю програму не обов’язково знати англійську мову, яку можна вивчити згодом, після зачислення.
«Група Провіденс» надає послуги українцям, котрі проживають в Канаді, США й Україні щодо можливості приїзду їхніх близьких, рідних і просто друзів із України на навчання до Канади як на довготермінові програми, так і на короткотермінові курси з вивчення англійської мови. Студентам, котрі зареєструвалися на веб-порталі фірми, послуги надаються безкоштовно.
«Група Провіденс» спеціалізується у наданні кваліфікованих послуг із підбору освітніх програм, вступу до навчальних закладів Канади, наданні консультацій і рекомендацій щодо збору необхідних документів для студентської візи, підтримки студентів упродовж усієї вступної кампанії аж до приїзду в Канаду.
До кожного студента «Група Провіденс» застосовує індивідуальний підхід, адже кожна справа вимагає унікального вивчення, уваги та знання, як діяти у цій чи іншій ситуації. Саме на такі послуги може розраховувати кожен клієнт, котрий звертається до «Провіденсу». Найчастіше студенти або їхні батьки питають:
* Чи справді реально приїхати на навчання?
* Який коефіцієнт отримання віз українцями при подачі документів на навчання до Канади?
* Чи чоловік/жінка може супроводжувати свого коханого(у) на навчанні в Канаду?
* Скільки грошей потрібно мати, щоби навчатися в Канаді?
* Яка доля чекає на студента після отримання освіти в Канаді?
Процедура зачислення студента та відкриття студентської візи на навчання може тривати до шести місяців, тому бажано чим раніше розпочинати процес. Своєчасне зачислення до коледжу гарантує студенту місце в програмі, адже в Ніаґара-коледжі вони швидко заповнюються бажаючими студентами. Наприклад, кампанія зачислення студентів на осінній семестр 2018 року до Ніаґара-коледжу вже розпочалася. Завчасне зачислення на навчальну програму дозволяє абітурієнтові підготувати ретельно всі документи на отримання студентської візи.
«Група Провіденс» офіційно репрезентує низку вищих навчальних закладів Канади в Україні, де з-поміж тисячі програм кожен абітурієнт може обрати свою спеціалізацію та майбутню професію. Додаткову інформацію можна знайти на інтернет-сторінці: www.prov.in.ua
За додатковою інформацією про Ніаґара-коледж, або як ваші рідні можуть приїхати на навчання до Канади, звертайтеся до «Групи Провіденс» за електронною адресою: info@prov.in.ua або за телефоном у Канаді: +1-647-831-2139 («Вайбер» також); в Україні 095-665-3025 («Вайбер» також).
Прес-служба «Групи Провіденс»

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

29.03.2018 12:11 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.