В центре внимания:

Німці надають $ 10 млн українському бізнесу

Німці надають $ 10 млн українському бізнесу

Про це 15 серпня пише сайт «Deutsche Welle» з посиланням на посольство Німеччини в Україні. Німецьке товариство інвестицій та розвитку (DEG), дочірня компанія банківської групи KfW-Bankengruppe, візьме участь в інвестиційному фонді Emerging Europe Growth Fund III (EEGF III). За дорученням німецького уряду у цей фонд буде внесено $ 10 мільйонів.

За словами керівника відділу «Підприємства та фонди Європа / Близький Схід / Центральна Азія» у DEG Тільмана Крузе, вказані кошти буде спрямовано на підтримку малого і середнього бізнесу в Україні з метою сприяння економічному зростанню держави, зайнятості населення, підвищенню якості підприємницького управління. Крім того, є сподівання, що участь Німеччини у роботі фонду стане сигналом для інших інвесторів.

EEGF III орієнтується, в першу чергу, на малі і середні підприємства, які відчувають потребу в інвестиційному капіталі для власного зростання і створення нових робочих місць. Фонд спонсорує галузі промисловості, орієнтовані на експорт, особливо ІТ, легку і харчову промисловість. Ще одним пріоритетом є підприємства електронної торгівлі, охорони здоров’я, а також підприємства інших секторів, які працюють на внутрішній ринок.

Світлина з сайту «Deutsche Welle»: будівля Німецького товариства інвестицій та розвитку (DEG) в Кельні

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

15.08.2017 11:30 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.