В центре внимания:

Обшуки в офісі «Укрзалізниці»

Обшуки в офісі «Укрзалізниці»

Вони були здійснені правоохоронцями у четвер, 12 квітня. Спершу було офіційно повідомлено, що Генеральна прокуратура (ГПУ) спільно зі Службою безпеки України (СБУ) проводять слідчі дії у справі щодо зловживань.

Згодом речник ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у мережі Facebook уточнив, що обшуки відбуваються у справі про незаконне привласнення коштів, призначених на ремонт дизель-поїздів. що використовуються під час приміських перевезень. З цього приводу службовим особам вже вручили 14 підозр.

Досудовим слідством встановлено, що керівники «Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу» за змовою з керівництвом регіональних філій «Львівська залізниця», «Південна залізниця» та за участі керівництва «Укрзалізниці» привласнили понад 70 млн грн. (майже $2,7 млн). Ремонту дизельних двигунів, як такого, не було, проте управлінці склали та видали низку неправдивих документів про нібито здійснену модернізацію цих двигунів. У подальшому зазначені 70 млн грн були переказані фіктивним підприємствам.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

12.04.2018 18:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.