В центре внимания:

Останній маршрут Ірини Ноздровської

Останній маршрут Ірини Ноздровської

Правоохоронці, які розслідують вбивство відомої правозахисниці і юриста, вже відтворили перебіг подій у день її зникнення. Про це повідомляє 5 січня агенція «Укрінформ» з посиланням на інтерв’ю заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна.

Отож, Ірина Ноздровська вийшла з метро на станції «Героїв Дніпра», сіла, найімовірніше, у маршрутне таксі і доїхала практично до свого будинку. Близько п’ятої вечора вона ще спілкувалася телефоном з матір’ю. За кілька хвилин було ще одне з’єднання, але Ірина сказала, що не може говорити. Експерти зафіксували роботу її мобільного телефону – майже до 19 годин 29 грудня він був увімкнений.

«Використовуючи наші технічні можливості, ми відстежили її пересування. Встановили час, який це зайняло. І тепер розуміємо, коли приблизно настала смерть… Можу сказати, що ввечері 29 грудня. Остаточний і точний час – тільки після проведення комплексної експертизи», – заявив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, що Ірина Ноздровська активно займалася справою про загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року на смерть збив автомобілем племінник тодішнього районного судді Дмитро Россошанський. 29 грудня 2017 року родичі повідомили про її зникнення на шляху з Києва у село Демидів Вишгородського району. 1 січня юристку знайшли мертвою у місцевій річці.

Світлина: В’ячеслав Аброськін.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.01.2018 23:09 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.