В центре внимания:

Офшори – сучасний інструмент організації бізнесу

Взагалі офшори є інструмент організації бізнесу. Вони не втрачають своєї популярності до сьогоднішнього дня. Зовнішньоекономічна діяльність численних підприємств тісно взаємопов’язана з офшорними банками і фірмами. Активне використання офшорів в процесі ведення бізнесу обумовлюється великою кількістю різних чинників. Дуже цінною вважається можливість збереження конфіденційності інформації комерційного характеру. У зонах офшорів інформація про власників і акціонерів – закрита. Також існує ймовірність призначення в компанії номінальних акціонерів, директорів. Це те, що додатково забезпечує конфіденційність інформації. Ще одна перевага офшорів – це швидкість і простота заснування такої фірми. Спочатку потрібно буде визначитися з тим, хто ж в такій компанії акціонер, директор і вибрати розмір статутного капіталу і, звичайно ж, відкрити рахунок в банку. Але при всьому цьому зовсім не обов’язково щоб засновник був присутній в країні реєстрації такого офшору фізично. Важливою перевагою застосування офшору також можна назвати і те, що він виступає власником активів різних іноземних фірм і консолідує головний прибуток від бізнесу. В офшорній компанії можуть бути відкриті рахунки в різних світових банках, включаючи і ті, в яких немає валютного контролю.

Не менш важливою перевагою офшорних компаній можна назвати мінімальні вимоги. Це стосується ведення обліку і фінансової звітності. Офшори відкривають своїм власникам різні можливості. Їх напрямок може бути різним. Офшор можна назвати інструментом податкового планування, спрощення документообігу, захисту активів. Офшори забезпечують успішний розвиток, а також підвищення рівня ефективності бізнесу. Реєстрація офшорів в Києві пройде успішно, якщо Ви звернетеся за допомогою в компанію https://crystal.tax/.

І фізичні особи, і всі ті корпорації, які мають намір захистити власні активи, займаються пошуками безпечного місця для того щоб вести діяльність, розміщувати активи. Також вони хочуть уникнути податків і зменшити виплати по максимуму. Офшори, як ніщо інше, допомагають в цьому. На вибір офшору впливає те, як саме Ви плануєте його використовувати. Немає якогось єдиного універсального рішення, яке влаштовувало б усіх. В кожному окремому випадку юрисдикція підбирається в індивідуальному порядку.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.08.2017 5:13 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.