В центре внимания:

Парковка біля готелю Козловського в центрі Львова заблокувала прохід пішоходам

Парковка біля готелю Козловського в центрі Львова заблокувала прохід пішоходам

Про це повідомляє ГО "Зручне місто" на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні активісти опублікували фото, на якому позашляховик та ще мінімум один автомобіль, що припарковані біля входу в "Гранд Готель" на проспекті Свободи, перекрили рух половиною тротуару.

Зазначимо, раніше на проїжджій частині всього проспекту Свободи була окрема смуга руху для громадського транспорту. Біля "Гранд Готелю" такої смуги практично не залишилось, оскільки при в'їзді в готель облаштували парковку.

У листопаді минулого року у Львові активісти протестували проти облаштування цієї парковки для "Гранд Готелю".

Додамо також, що на на головному фасаді на проспекті Свободи, 13 "Гранд Готель" незаконно встановив дашок, який також стоїть на тротуарі.

Управління охорони історичного середовища міської ради звернулося з листом до керівництва "Гранд Готелю" щодо демонтажу самовільно встановленого дашка при вході до готелю. Однак він стоїть і дотепер.

Парковка біля готелю Козловського в центрі Львова заблокувала прохід пішоходам

Також нещодавно керівництво "Гранд Готелю" демонтувало з будівлі терасу, яку без жодних дозволів спорудили наприкінці 2017 року на новому корпусі готелю боку проїзду Крива Липа.

Нагадаємо, новий 9-поверховий корпус "Гранд Готелю" у прозді Крива Липа звели навесні 2017 року. Експерти це будівництво назвали незаконним, оскільки об'єкт не має всіх дозвільних документів, а також частина його розташована на території пам'ятки архітектури – Музею етнографії та художнього промислу.

Сам "Гранд Готель" належить Григорію Козловському, який є приватним підприємцем, а також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. Також нещодавно стало відомо, що Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

Сьогодні Григорій Козловський є також депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.02.2018 20:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.