В центре внимания:

Парламентський «день поліції»

Парламентський «день поліції»

У п’ятницю, 6 жовтня, правоохоронці мали роботу як під Верховною Радою, так і всередині у приміщенні. Їм навіть довелося працювати у сесійній залі. Поліцейські з’ясовували обставини щодо димової шашки, яка спалахнула неподалік ложі преси. Депутат від Народного фронту Андрій Тетерук зорієнтувався раніше за інших. Він взяв «димовуху» і виніс геть. Спершу повідомили , що кинув її член фракції «Самопомочі» Семен Семенченко. Однак згодом нардеп від «Свободи» Юрій Левченко заявив з трибуни, що це його робота. Вочевидь, таким чином ті, що незадоволені законопроектами про реінтеграцію Донбасу, хотіли перешкодити їх розгляду та голосуванню. Не вдалося.

Неспокійно було того дня і під Верховною Радою. Там стались сутички між представниками «Національного корпусу» та поліцією. Затримано кількох осіб. У їх числі був й один з лідерів названої партії Сергій Філімоненко. Тут теж протестувальники не досягли успіху. Правоохоронці впродовж кількох хвилин, як кажуть у народі, «заламали» найбільш жвавих учасників акції та вивели з місця події.

Політична партія «Національний корпус» створена у жовтні 2016 року на базі громадської організації «Громадянський корпус «Азов». Зараз виступає проти нових законопроектів Петра Порошенка, які стосуються Донбасу.

Парламентський «день поліції»

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

07.10.2017 1:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.