В центре внимания:

Парубій пообіцяв розглянути закон про скасування депутатської недоторканості цього тижня

Про це йдеться на сайті Верховної Ради України.

Сьогодні голова Верховної Ради України Андрій Парубій дав доручення Комітету з питань правової політики та правосуддя розглянути два законопроекти щодо зняття депутатської недоторканості, а також оприлюднити тижневий порядок денний сесій.

Як йдеться у повідомленні, це зроблено для того, щоб розгляд повідомити про розгляд законопроектів щодо депутатської недоторканості.

Зазначимо, як повідомляє РБК-Україна, мітингувальники заблокували виходи з будівлі Верховної Ради, щоб змусити нардепів проголосувати за зняття депутатської недоторканості, змінити виборче законодавство і створити антикорупційний суд.

Нагадаємо, вранці перед будівлею Верховної Ради у Києві розпочався мітинг. До нього долучилися й інші міста, зокрема, у Львові вранці активісти зібралися перед будівлею Львівської ОДА.

Під час мітингу екс-голова Одеської ОДА та лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко має піти у відставку, якщо вимоги протестувальників не виконають до кінця дня.

Також сьогодні у народного депутата Володимира Парасюка виник конфлікт з начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

18.10.2017 3:48 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.