В центре внимания:

Перше пробне ЗНО стартує у березні з української мови та літератури

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила сьогодні під час прес-конференції директор департаменту освіти Львівської ОДА Любомира Мандзій, пробне ЗНО-2018 з української мови та літератури відбудеться 24 березня.

Натомість зовнішнє незалежне оцінювання з математики, історії України, англійської, німецької, французької, іспанської мов, фізики, хімії, біології, географії пройде 31 березня.

"Учні 10 класів мають право спробувати власні сили, зареєструватися та пройти пробне незалежне оцінювання – 2018", – наголосила Любомира Мандзій.

Однак ЗНО-2018 зможуть здавати лише учні 11 класів.

"Пункти пробного тестування будуть в усіх районних центрах, так як відбуватиметься на основній сесії. А з іноземної мови визначено чітко п’ять міст, де будуть відбуватися тестування. І ті, хто хоче реєструватися на пробне тестування з іноземної мови при реєстрації будуть обирати місто. Це зробили для того, аби ці міста добре підготувались в технічному плані для проведення основної сесії", – додала директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

24 березня пункти проведення пробного ЗНО запланували відкрити майже в усіх районних центрах Львівської області, а 31березня – у містах Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград, Броди, Жовква, Сокаль, Новояворівськ.

Тестування з іноземної мови проходитиме у Львові, Дрогобичі, Самборі, Стрию, Червоноград.

Нагадаємо, реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 9 до 31 січня 2018 року, а вартість участі в одному пробному тестуванні становить 132 грн.

Основна сесія ЗНО-2018 стартує 22 травня. Все, що потрібно знати львівським випускникам про майбутнє тестування, можна дізнатись тут.

Додамо, цьогоріч львівські абітурієнти найкраще здали ЗНО з української мови та історії.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.12.2017 22:49 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.