В центре внимания:

Періс Гілтон у Львові

Періс Гілтон у Львові

Американська співачка, модель та акторка Періс Гілтон минулого тижня прилітала на відкриття реконструйованого «Ґранд Готелю» у Львові. Відтак вона зробила кілька дописів про готель у своєму Instagram, на який підписані 8,6 млн користувачів.
Періс провела своїм підписантам екскурсію та зняла на відео президентський номер готелю, у якому жила безкоштовно. Зірка показала спальню, ванну, кабінет, терасу, а також басейн готелю, опублікувавши відео у так званих сторіз. Вона розповіла, що їй подобається бути у Львові. Крім цього, Періс оприлюднила світлину з репетиції до виступу на вечірці з нагоди відкриття готелю, позначивши геолокацію «Ґранд Готель Львів».
Зазвичай такі популярні користувачі періодично публікують рекламні пости, вартість яких може сягати десятків тисяч доларів, і Періс Гілтон не виняток. Однак Григорій Козловський, власник «Ґранд Готелю», запевнив, що не домовлявся з нею за рекламу в Instagram. Раніше оприлюднили інформацію, що за приїзд Періс Гілтон їй заплатять 500 тис. USD, але п. Козловський назвав цю суму перебільшеною, відмовившись назвати точну.
Зірка з’явилася на червоному хіднику на відкритті п’ятизіркового готелю у вишуканій напівпрозорій сукні з величезним декольте. Поруч із нею був її наречений, актор Кріс Зілка в чорному костюмі та чорних окулярах, котрий має пращурів українського походження. Світська левиця із задоволенням позувала фотографам і роздавала автографи шанувальникам. Згодом вона провела закриту вечірку своїм DJ-сетом.
Періс Гілтон є онукою Баррона Гілтона, власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts. Однак 2007 року він підписав заповіт, за яким 97 % усього свого бізнесу передав на добродійність.
Крім Періс Гілтон, на відкриття готелю також приїхали Дзідзьо, Марія Яремчук, Злата Огнєвич, телевізійні ведучі Катя Осадча й Юрій Горбунов, народні депутати Богдан Дубневич, Дмитро Добродомов та інші.

Софія Лазуркевич, Zaxid.net

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

05.04.2018 10:39 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.