В центре внимания:

Петра Димінського подали в міжнародний розшук

Петра Димінського подали в міжнародний розшук

Петро Димінський

Національна поліція (НП) 12 грудня офіційно повідомила Петру Димінському про підозру у скоєнні 18 серпня ц. р. смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), у якій загинула Наталя Тріла. Слідство встановило безпосередню участь бізнесмена у смертельній ДТП, про що свідчать результати повторної слідчої експертизи. Правоохоронці зазначили, що на місці події водієм автомобіля-винуватця ДТП представився інший чоловік. Проте слідчі встановили, що це не так. Також очевидці бачили саме п. Димінського на місці ДТП.
Як писав «Міст», автомобіль відомого львівського підприємця став учасником ДТП, у якій загинула 31-річна жінка. За три дні після цього Петро Димінський вилетів у Женеву (Швейцарія), звідки досі не повернувся.
20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував Андрія Борща, охоронця бізнесмена, котрий узяв провину на себе, проте 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт.
9 грудня стало відомо, що матір загиблої Марія заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП.
У поліції ж зазначили, що це не допоможе, бо за вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років від так оголосила п. Димінського в розшук. Датою його зникнення вважається 11 грудня ц. р.
А 16 грудня НП передала документи щодо власника футбольного клубу «Карпати» (Львів) і телеканалу ZIK до Генерального секретаріату Інтерполу. «Після вивчення всіх документів вони приймуть рішення про оголошення або не оголошення його в розшук. За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет, зокрема, політичної, расової чи релігійної дискримінації, — повідомив Ярослав Тракало, спікер НП. — У разі позитивного рішення Інтерполу після встановлення місцезнаходження Петра Димінського щодо нього буде задіяний механізм екстрадиції».

Мар’яна Вербовська, Zaxid.net

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.12.2017 16:59 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.