В центре внимания:

Петро Димінський вже не має телеканалу

Петро Димінський вже не має телеканалу

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада) у четвер, 22 березня, задовольнила заяви, згідно з якими відомий львівський бізнесмен Петро Димінський вибув зі складу власників товариств з обмеженою відповідальністю ТРК «Міст ТБ» та ТРК «Нові комунікації», які володіють ліцензіями на мовлення телеканалу ZIK. З цього дня кінцевими бенефіціарами будуть його дружина Олена Димінська і доньки Жанна та Анастасія.

Змінився також склад керівництва ТРК. Директором замість Ігора Туркевича став Віктор Козій. Є й зміни у редакційній раді мовників.

Нацрада також призначила позапланову перевірку ТРК «Нові комунікації» через зафіксовані ознаки порушення – у День Героїв Небесної Сотні та у День 75-х роковин Корюківської трагедії не було належного поширення інформації про ці події.

Нагадаємо, що колишнього народного депутата від «Нашої України» Петра Димінського підозрюють у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла. З 22 серпня 2017 року підозрюваний бізнесмен перебуває поза межами України. Раніше ЗМІ повідомляли, що Петрові Димінському зацікавлені особи пропонували «віддати телеканал в управління на 3 роки», однак він відповів відмовою.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

22.03.2018 20:20 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.