В центре внимания:

Петро Димінський таки був за кермом у час аварії?

Петро Димінський таки був за кермом у час аварії?

Вчора на це запитання офіційно дала відповідь поліція – «Ні!». А 19 серпня брат загиблої у дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) молодої жінки через мережу Facebook твердить протилежне.

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець автомобіль Mercedes S 65 AMG з кортежу відомого львівського бізнесмена, власника ФК «Карпати» та телеканалу «Zік» Петра Димінського на високій швидкості протаранив легковик Opel Astra. Громадянка Наталія Тріла, що кермувала ним, загинула. Ввечері поліція поширила офіційне повідомлення про цю ДТП , з якого можна зробити висновок, що за кермом «мерседеса» перебував охоронець Петра Димінського.

А ось що написав брат покійної Степан Мацевко (цитуємо дослівно): «Близько 15.00 год. вона (Наталія Тріла – ред.) виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра».

Степан Мацевко переконаний, що аварію спричинив саме Петро Димінський, який після цього пересів у «лексус» супроводу. А охоронець не міг бути до цього причетним, бо не мав жодної подряпини чи синця. Між тим удар був дуже сильний. «Мерседес» вилетів у кювет і врізався в дерево.

Брат загиблої висловлює свою віру у силу мережі Facebook і просить допомоги в усіх, хто володіє якоюсь інформацією з цього приводу.

Світлина: Наталія Тріла.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.08.2017 20:56 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.