В центре внимания:

Петро Димінський у поліцію не прийшов

Петро Димінський у поліцію не прийшов

Він, відповідно до повістки, повинен був з’явитися на допит сьогодні, 23 серпня, у справі про смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), в якій загинула молода жінка Наталія Тріла. Нагадаємо, що трагедія сталася 18 серпня на трасі Львів-Краковець. «Мерседес» з кортежу відомого львівського бізнесмена і президента футбольного клубу «Карпати» на високій швидкості врізався а «Опель», яким кермувала покійна.

Провину за ДТП намагався взяти на себе охоронець Петра Димінського Андрій Борщ, однак поліція отримала неспростовні докази, що не він перебуван за кермом автомобіля у момент аварії. Після того вже самому Петрові Димінському вручили дві повістки на допит (на 23 і 25 серпня). Однак він ледь чи не одразу вилетів зі Львова на приватному літаку до Женеви. Отож, одну повістку бізнесмен вже проігнорував.

Окрім того, 23 серпня сайт ТСН повідомив, що до матері загиблої приходили рідні охоронця Андрія Борща і просили вибачення. Коли ж згорьована мати запропонувала їм присягтися на Біблії, що за кермом «Мерседеса» справді був Андрій Борщ, вони відмовилися.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.08.2017 16:16 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.