В центре внимания:

Повінь вигнала щурів на паризькі вулиці

Повінь вигнала щурів на паризькі вулиці

Внаслідок сильних опадів рівень води у річці Сені піднявся настільки, що у столиці Франції прибережні будинки опинилися перед загрозою затоплення. Про це у суботу, 27 січня, повідомляє Українська служба ВВС.

У деякі підвальні приміщення вода вже полилася. Дирекція знаменитого на увесь світ Лувру змушена була закрити частину залів. Судноплавство на Сені, включно з відомими туристичними круїзами, тимчасово перервано. В паризькому передмісті Вільньов-Сен-Жорж жителі вже почали пересуватися на човнах.

А ще однією прикрою новиною стало те, що повінь витісняє з каналізаційних мереж щурів. Їхня поширеність на вулицях міста стає щораз більш помітною.

За прогнозами у ці вихідні річка буде ще інтенсивніше виходити з берегів. Рівень води може сягнути щонайменше шести метрів, що на чотири більше за нормальний рівень. Втім, мер Парижа Анн Ідальго запевняє, що місто впорається з повінню. За її словами, високий рівень води у Сені збережеться і наступного тижня. Вода спадатиме повільно через підтоплення земель у регіоні.

Світлини AFP.

Повінь вигнала щурів на паризькі вулиці

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

27.01.2018 17:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.