В центре внимания:

Подарунок з Німеччини лікарням України

Подарунок з Німеччини лікарням України

Історію одного з готелів у місті Герфорді (федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія) розповів 25 грудня україномовний сайт «Deutsche Welle». Після 23 років діяльності заклад закрився перед цьогорічним Різдвом. Через якесь непорозуміння з банком Гайке Польманн та його дружина Кай після примусового аукціону втратили приміщення готелю. Але, попри бізнес-невдачу, зберегли шляхетність та схильність до доброчинності.

Подружжя вирішило передати інвентар готелю двом українським шпиталям, де лікують постраждалих внаслідок війни на Донбасі. А це 130 стільців, 60 столів, 50 ліжок з матрацами, 40 шаф, а також білизна та промислові пральні машини. Елегантні меблі перебувають у чудовому стані.

Гайке Польманн сказав місцевим журналістам: «Ми прожили непростий рік, але отримали значну підтримку наших клієнтів. Тому хотіли б також зробити щось значуще, тож подумали про допомогу Україні. Меблів нам не шкода, а от за гостями сумуватимемо».

Вантажівка з подарунком від Польманнів вже прямує до України. В організації транспортування допомагало об’єднання «Brückenschlag Ukraine» («Наведення мостів з Україною»).

Світлини з газети Neue Westfälische: вгорі – Кай і Гайке Польманни, внизу – готель, який довелося продати.

Подарунок з Німеччини лікарням України

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

25.12.2017 21:10 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.