В центре внимания:

Покарати убивць Ірини Ноздровської!

Покарати убивць Ірини Ноздровської!

З такою вимогою кілька сотень активістів прийшли у вівторок, 2 січня, під приміщення управління поліції Київщини. Вони налаштовані дуже рішуче. Лунали навіть голоси ставити намети й залишалися на місці проведення акції вночі. Сформовано ініціативну групи з десяти осіб, члени якої спілкуються з поліцейськими чиновниками.

Нагадаємо, що напередодні у річці села Демидів Вишгородського району було знайдено мертвою юристку і правозахисницю Ірину Ноздровську, яка зникла 29 грудня. Відомо, що їй погрожували родичі такого собі Дмитра Россошанського, який у стані наркотичного сп’яніння кермував автомобілем і збив на смерть сестру Ірини Ноздровської.

Винесена у заголовок вимога є основною, але не єдиною. Йдеться також про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та всього Вишгородського управління поліції. Також люди вимагають, щоб до них приїхав на розмову генеральний прокурор Юрій Луценко.

Згодом, з посиланням на неофіційну інформацію поліції, поміж активістів поширилася новина про основну версією у справі вбивства Ірини Ноздровської. Розглядається можлива причетність родичів Дмитра Россошанського. Як твердять, мертве тіло знайшли в річці, навпроти будинку його дядька, який у 2015 році очолював Вишгородський районний суд.

Покарати убивць Ірини Ноздровської!

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.01.2018 20:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.