В центре внимания:

Польща готова шукати порозуміння з Україною

Польща готова шукати порозуміння з Україною

У вищих ешелонах польської влади позитивно відгукнулися на пропозицію Петра Порошенка провести найближчим часом зустріч Консультаційного Комітету Президентів України і Польщі. Про це українські інтернет-портали повідомляють у четвер, 9 листопада, з посиланням на «Польське радіо».

Нагадаємо, що про свою ініціативу скликання надзвичайного засідання цього Комітету, глава нашої держави заявив напередодні. Підставою стало кілька жорстких заяв, що пролунали з уст представників польської влади на адресу України. І у Варшаві пропозицію почули.

Очільник кабінету Президента Польщі Кшиштоф Щерскій, який є співголовою Консультаційного Комітету Президентів України і Польщі з польської сторони, позитивно поставився до пропозиції Петра Порошенка. Канцелярія Президента Польщі Анджея Дуди вже передала в Україну документ, що підтверджує готовність Польщі провести таке позачергове засідання. І українська делегація вже отримала запрошення до Варшави.

«Це буде чергова можливість представити українській стороні польські очікування з основних питань у польсько-українських відносинах», – повідомила канцелярія Президента Польщі.

Світлина: Кшиштоф Щерскій.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

09.11.2017 20:58 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.