В центре внимания:

Понад сто загиблих і лише один ув’язнений

Понад сто загиблих і лише один ув’язнений

21 листопада, у річницю початку Євромайдану, генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про підсумки розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності. Отож, у 2013-2014 роках винесено 49 судових вироків, оголошено підозру 380 особам, 238 справ передані до суду.

Тим часом начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк уточнив, що лише одна особа перебуває у місцях позбавлення волі. Це так званий «тітушка». Та й той з Харкова. Решта засуджених отримали або умовні терміни, або призначене їм покарання не передбачало позбавлення волі.

Своєю чергою адвокати «Небесної Сотні» твердять, що головний підозрюваний у справах про злочини на Майдані, командир із спецпідрозділу «Беркут» Дмитро Садовник виїхав з України, фактично, за сприяння постмайданівської влади. А ще місяць тому Інтерпол зняв з міжнародного розшуку колишнього міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка та його заступника Віктора Ратушняка.

Єдине, чим заінтригував громадськість цими днями Юрій Луценко так це гучною заявою. Він заявив, що цього тижня слідчі оголосять підозру у справі Майдану «одному із чинних керівників в органах державної влади». Але, як уже не раз бувало, не назвав ані імені підозрюваного, ані установи, у якій той працює.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.11.2017 19:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.