В центре внимания:

Понад 50 підприємств Львова намагалися ухилитися від сплати податків

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Зокрема, 1 серпня податківці викрили конвертаційні схеми з надання послуг мінімізації податкових платежів підприємствам Львова, а також конвертації безготівкових коштів у «тіньову» готівку.

Під час обшуків у місцях провживання підозрюваних та їх автівках, податкова міліція виявила печатки 19 підприємств, кліше підписів, підписані бланки з відтисками печаток, комп’ютерні системні блоки з програмами для подачі електронної звітності та реєстрації податкових накладних, паспорта, пенсійні посвідчення фізичних осіб, чорнові записи про видачу клієнтам готівки, кредитні картки, чекові книжки на отримання готівки в касі банків від імені «фіктивних» підприємств.

Як з'ясували у ДФС, понад півсотні підприємств міста мінімізували свої податки завдяки цій схемі, а загальна сума оборотів на розрахункових рахунках фіктивних підприємств конвертаційної схеми склала близько 50 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії.

Кримінальна відповідальність за ухилення від сплати податків в особливо-великих розмірах передбачає штраф від 255 до 425 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

02.08.2017 23:19 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.