В центре внимания:

Порошенко виведе українських фермерів на європейський ринок

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Петро Порошенко наголосив на важливості підтримки сільського господарства та дрібних аграріїв в Україні. На його думку, важливими кроками до поліпшення умов в цій сфері мають стати: створення структур, які допомагатимуть фермерам у всіх сферах їхньої діяльності; надання доступу до банківських ресурсів не лише України, а й Європейського Союзу; відгородження дрібного виробника від нападок з боку правоохоронних органів.

Також Президент України відзначив те, що незважаючи на угоду з ЄС, треба навчити українських фермерів заходити на ринок Європи. "Ринок ЄС є першим у пріоритеті для України на даний час" – наголосив він.

Петро Порошенко зазначив, що на сьогодні Україна має досить високий рівень інфляції: більше 10%. Однак це не завадило країні піднятися рейтингу легкості ведення бізнесу за версією Світового Банку Doing Business зі 153 місця (станом на 2012 рік) на 76.

Нагадаємо, що метою візиту Петра Порошенка до Львова було відкриття Львівського державного обласного клінічного перинатального центру.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

21.04.2018 4:38 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.