В центре внимания:

Порошенко здивований гоп-компанією Саакашвілі

Сьогодні Президент України Петро Порошенко відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки у Львівській області, де зустрівся з українськими воїнами та привітав їх із Днем Збройних Сил України. Про це повідомляє кореспондент Варіантів. Між іншим він прокоментував результати розслідування діяльності екс-голови Одеської ОДА і очільника "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі, проведеного Генеральною прокуратурою і Службою безпеки:

"Я думав, що мене важко чимось здливувати. Але те, що вчора побачила і почула вся країна приголомшило і шокувало всіх! Я дякую Службі безпеки, Генеральні прокуратурі за професійну роботу із захисту інтересів держави. Що радує, так це те, що український народ ще до наших силовиків профінансовану з Москви гоп-компанію "розкусив" ще раніше. Тому проігнорував той табір під Верховною Радою."

Вчора правоохоронці затримали Міхеїла Саакашвілі, проте через кілька годин прихильники політика звільнили його із авто правоохоронців та влаштували акцію проетсту біля Верховної Ради.

Додамо, що Генпрокуратура повідомила про те, що має документи, згідно з якими за гроші Сергія Курченка, який зараз переховується у Москві, та був наближеною людиною до Віктора Януковича, в Україні фінансувалися акції протесту та мітинги Міхеїла Саакашвілі.

Під одним із таких документів є підпис народного депутата із "Самопомочі" Олега Березюка.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

06.12.2017 20:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.