В центре внимания:

Поїзди Інтерсіті+ тимчасово не курсуватимуть до Перемишля

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 16 до 27 жовтня 2017 року через ремонти залізничної лінії у Польщі, рух поїздів на дільниці Перемишль – Хурко не здійснюватиметься.

Відтак, швидкісний поїзд Інтерсіті+ №706/705 Київ, Львів – Перемишль у цей час курсуватиме до станції Медика (Польща). Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси.

Поїзд прибуватиме на станцію Медика об 11:37 год, а в зворотному напрямку до Києва відправлятиметься зі станції Медика о 16:22 год.

Другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі – №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль у чей час курсуватиме лише до Львова.

Також відбудуться зміни в курсуванні вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав – Львів. Так, до початку колійних робіт на дільниці Перемишль – Хурко останній раз вагон Варшава – Львів відправиться з Варшави 14 жовтня та прибуде до Львова 15 жовтня, а зворотно – зі Львова 15 жовтня та прибуття до Варшави 16 жовтня.

Після завершення робіт із модернізації колії вперше вагон Варшава – Львів відправиться з Варшави 27 жовтня та прибуде до Львова 28 жовтня, а зворотно зі Львова – 28 жовтня та прибуття до Варшави 29 жовтня.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

31.08.2017 1:14 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.