В центре внимания:

Президентські амбіції Юлії Тимошенко

Президентські амбіції Юлії Тимошенко

Лідер української партії «Батьківщина», яка є сьогодні найбільш послідовною в опозиційності до Петра Порошенка, заявила про намір поборотися за посаду, яку він зараз займає. Про це пише 14 жовтня «Радіо Свобода».

Юлія Тимошенко є не лише одним з найбільш відомих політиків країни, люди ще не забули, що вона перебувала в ув’язненні у часи правління Віктора Януковича, отож має імідж переслідуваної. Визволена з тюрми під час Революції Гідності популярна політична діячка доволі несподівано виявилася відтертою від важелів влади.

І ось в ефірі телеканалу NewsOne Юлія Тимошенко оголосила про намір балотуватися у президенти на наступних виборах, сказавши: «Ми будемо перемагати заради того, щоб країну поставити на ноги». При цьому наголосила, що повинна цим «особисто зайнятися», бо політики, яких вона підтримувала у минулому (перш за все – Віктор Ющенко і Арсеній Яценюк), не виправдали довіри. Юлія Тимошенко вже двічі брала участь у виборах глави держави. Однак обидва рази поступалася. Спершу Віктору Януковичу, а згодом Петру Порошенку. Зараз вона жорстко критикує президента і уряд, а також виступила на підтримку позбавленого українського громадянства Міхеіла Саакашвілі. Наступні президентські вибори в Україні повинні відбутися навесні 2019 року.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

14.10.2017 18:28 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.