В центре внимания:

Приватна практика київського митника

Приватна практика київського митника

Її успішно викрили оперативники Служби безпеки України (СБУ). У четвер, 11 січня, відомство повідомляє на своєму офіційному сайті, що упіймано на отриманні хабара посадовця одного з митних постів Київської митниці Державної фіскальної служби.

Конкретний факт вимагання зловмисником певної суми від приватного підприємця за митне оформлення міжнародного поштового експрес-відправлення партії товарів широкого вжитку, а згодом й отримання грошей, задокументовано. Тепер слідчим належить розплутати чималий клубок протиправних діянь. Адже безчесний державний службовець діяв за відпрацьованою системою. Він вимагав у комерсантів та окремих громадян «відкат» у розмірі п’ятдесяти відсотків від суми обов’язкових платежів за розмитнення. А щоб людям було вигідно давати хабар, свідомо занижував реальну вартість товару. Зрозуміло, що у підсумку зменшувалися митні платежі, а відтак і надходження до державного бюджету.

Затримали митника, що працював на власну кишеню, в одному із сіл Бориспільського району Київщини, що називається, «на гарячому».

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

11.01.2018 16:37 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.