В центре внимания:

Приватні арсенали народних обранців

Приватні арсенали народних обранців

Інтернет-портал «Bihus.info» у понеділок, 26 березня, оприлюднив журналістське розслідування, що мало на меті визначити рівень озброєності депутатів Верховної Ради України. Підрахунки, в основному, здійснено за даними, що вказані у деклараціях.

Найбільш мілітаризованим виявився епатажний політик Нестор Шуфрич – у нього 156 одиниць вогнепальної зброї. На другому місці – Михайло Добкін, який має 18 мисливських рушниць та карабінів з оптичними прицілами і навіть приладами нічного бачення. Третім у рейтингу озброєності став Геннадій Бобов – три гладкоствольні рушниці, три мисливських карабіни на базі автомата Калашникова, гвинтівка Walther G22, карабін Browning BAR і травматичний пістолет Форт 12Р.

Також 63 чинних народних депутати значаться у списках офіційно нагороджених вогнепальною зброєю. Проте у деклараціях вони її вирішили не згадувати, очевидно, не оцінивши надто дорого. У нагороду парламентарі отримували не лише пістолети, а й автоматичну зброю. Наприклад, чотирьом представникам Радикальної партії (Олегу Ляшку, Сергію Скуратовському, Олексію Ленському та Сергію Рибалці) міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив пістолети-кулемети МР5.

Найбільш озброєною парламентською фракцією став «Опозиційний блок» – його депутати задекларували 188 одиниць вогнепальної зброї. Далі йдуть «Народний фронт» і «Блок Петра Порошенка».

Світлина: народний депутат Нестор Шуфрич.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

26.03.2018 23:50 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.