В центре внимания:

Примхи природи в Україні та у світі

Примхи природи в Україні та у світі

Про них 18 липня написав сайт «ТСН». Почнемо з рідних країв. Отож, погода втнула злий жарт на Закарпатті. Посеред липня у Воловецькому районі випав літній сніжок і навіть якийсь час полежав, не танучи. Наче для того, щоб його встигли сфотографувати. Як пишуть у соціальних мережах місцеві мешканці, спершу різко знизилася температура, потім почався дощ і врешті упав мокрий сніг з градом.

Про схожу ситуацію повідомляють з Чилі. Правда, на відміну від України, там зараз зима. Однак зазвичай вона скупа на сніг. І ось чилійці отримали виняток з неписаного правила погоди.

А просторами Азії промчав тайфун Талас. І залишив по собі повалені дерева, розбиті машини, затоплені вулиці. У В’єтнамі загинули щонайменше дві людини. Не працюють аеропорти, не виходять у море рибальські судна.

У розпал курортного сезону в Чорногорії евакуюють туристів через лісові пожежі. Спека сприяла займанню, а вітер не дає гасити. Від вогню потерпають два центральних регіони країни і південна її частина. Охопило полум’я лісових пожеж і сусідню Хорватію, там вже згоріло кілька будинків.

Источник

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.07.2017 1:04 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.